Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας Ελαιόλαδο για να λαδωσουμε τα φύλλα
Για την γέμιση:
150 γρ κίτρινο τυρι 300 γρ φέτα
4 αυγά 200 γρ
γιαούρτι στραγγιστό 20 ml ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι
Για το τελείωμα 1 αυγό 200 ml γάλα 10 ml ελαιόλαδο Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
-Σε μπολ βάζουμε τα αυγά μαζί με τα τυριά, το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
-Παίρνουμε ένα- ένα τα φύλλα τα λαδώνουμε και βάζουμε 3 κ σ από την γέμιση.
-Τυλίγουμε σε μπαστούνι και κλείνουμε τις δύο άκρες.
-Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
-Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε 1 αυγό 200 ml γάλα, αλάτι και πιπέρι
-Ανακατεύουμε και απλώνουμε πάνω στην πίτα μας
-Πασπαλίζουμε με σουσάμι
-Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά
Το πρωτότυπο άρθρο ανήκει στο The Mamagers.gr .
